Efterisolering af hus, sommerhus eller tilbygning

Efterisolering

Vi lægger vægt på høj kvalitet i vores isoleringsarbejde

​Overvejer du muligheden for efterisolering af hele eller dele af huset? Så lad os isolere dit hus. Hos Tømrerfirmaet Hvid har vi specialiseret os i isolering. Det kan være af hus, af sommerhus eller måske af skur eller anden tilbygning.

Vi har mere end 15 års erfaring med isoleringsarbejde, og vi hjælper både private og erhverv i blandt andet Korsør, Slagelse, Høng og mange andre steder. Vi har altid fokus på vores kunder, og derfor lægger vi vægt på at levere et solidt håndværk af høj kvalitet.

Få et bedre indeklima og en besparelse på varmen

​Der er mange gode grunde til at efterisolere sit hus. Først og fremmest giver det en besparelse på varmeregningen. Samtidig sænker det C02-udledningen. Dertil giver det et bedre indeklima uden kuldebroer, kuldenedfald og træk med videre.

​Vi tilbyder udvendig og indvendig isolering såsom:

Det er forskelligt, hvor det er bedst at starte, hvis du ikke ønsker at efterisolere hele huset på en gang. Det kommer blandt andet an på, om det er et nyere eller ældre hus. Husets konstruktion og tidligere isolering spiller også en rolle. Mange starter med isolering af ydervægge, gulve og loft. Sidstnævnte kan kombineres med renovering af tag.​

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Få et uforpligtende tilbud på efterisolering

​Kontakt os for at få en snak om mulighederne for efterisolering af huset. Vi kommer gerne ud for at gennemgå dit hjem sammen med dig. Herefter kan vi komme med forskellige forslag og løsninger. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede isolering.