Vi er specialister i tagrenovering

Tagrenovering

Drømmer du om renovering af tag?

Går du og drømmer om et nyt tag? Eller måske en renovering af det gamle? Hos Tømrerfirmaet Hvid er vi specialister i tagrenovering af alle typer tage. Dette gælder uanset om du er privatkunde, der ønsker husets tag skiftet ud – eller om du som erhvervskunde ønsker virksomhedens tag renoveret.

Vi har mange tilfredse kunder i og omkring Korsør, Slagelse og Høng, men kører gerne over hele Vest- og Midtsjælland. Vi laver både indvendigt og udvendigt arbejde, og hvis du står og mangler ekstra plads derhjemme, så laver vi også tilbygninger til dit hjem.

Hvorfor skal du overveje tagrenovering?

Hvis du har et ældre tag på din bolig, kan et nyt tag være en god investering, der tjener sig hjem i løbet af en kort årrække.

Vi er Cembritmestre, og derfor specielt uddannede hos Cembrit til at montere deres vedligeholdelsesfri produkter – bl.a. eternittagplader og facadebeklædning. Du kan derfor trygt vælge os til at varetage arbejdet.

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Hør mere om mulighederne for tagrenovering

Lyder det til, at vi kunne være de rette til at hjælpe dig med tagarbejde? Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig, hvis du overvejer at skifte taget. Så kan du også få vores gode råd og vejledning med på vejen.

​Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller den gode service. Vi ser frem til at hjælpe dig med din tagrenovering.