Skab ekstra plads med en tilbygning

Tilbygning

Vil du have lavet en udestue eller garage?

Er huset blevet for småt, og drømmer du derfor om en tilbygning? Hos Tømrerfirmaet Hvid står vi klar til at hjælpe dig. Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Korsør, Slangelse og Høng, men kører gerne på hele Midt- og Vestsjælland.

At lave en tilbygning til hus er typisk en større opgave. Har du ikke selv tid eller erfaring inden for tømrerfaget, kan vi klare opgaven for dig. Vi kan hjælpe med at skabe de rum, du drømmer om, så du får mere plads i hjemmet. Vi laver både indvendigt og udvendigt arbejde samt udskiftning af vinduer og døre. Sammen med din tilbygning kan du også få tagrenovering.

​En tilbygning kan f.eks. være en ekstra stue, en udestue i træ, en garage, en entre, et orangeri eller noget helt femte.

Vælg os til din ombygning

Du kan trygt vælge os som din samarbejdspartner, når du skal have lavet en tilbygning. I vores firma lægger vi stor vægt på at:

  • ​Være meget fleksible – du kan altid ringe til os
  • Have et stort fokus på kundetilfredshed – det er alfa og omega
  • Lytte til dig og dine behov
  • Rydde op efter os selv

Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med forskellige ombygnings- og tilbygningsopgaver. Vi varetager altid opgaven med faglig stolthed – og rydder op efter os selv, når vi forlader din bolig.

​Drømmer du om at give dit hjem en kærlig hånd, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er meget fleksible, og bestræber os på en høj kundetilfredshed.

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Skal du have lavet en tilbygning?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om mulighederne for at få lavet en tilbygning.

​Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig, når vi kender til opgavens type og omfang samt valg af materialer.

​Har du en idé, som du ikke ved, hvordan du skal realisere? Så tag en uforpligtende snak med os. Vi står klar til at lytte og komme med professionel rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også høre hvad vores kunder siger om os på Anmeld Håndværker.