Drømmer du om en tilbygning? | Vi tilbyder hjælp i Korsør | Kontakt os her.
Ydergårdsvej 5, 4220 Korsør
28 59 93 25

Skab den plads, du drømmer om med en tilbygning

Er huset blevet for småt, og drømmer du om en tilbygning? Ved Tømrerfirmaet Hvid står vi klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i Korsør, men vi kører ud til kunder i både Slagelse, Ringsted og omegn.

At lave en tilbygning er typisk en større opgave. Har du ikke selv hverken tid eller erfaring indenfor tømrerfaget, så kan vi klare opgaven for dig. Vi kan hjælpe dig med at skabe de rum, du drømmer om, så du får mere plads i dit hjem.

Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med mange forskellige tilbygningsopgaver. En tilbygning til hus behøver ikke at være krævende. Vi varetager opgaven med faglig stolthed og rydder altid op efter os selv, når vi forlader din bolig.

I vores firma lægger vi stor vægt på, at:

  • Være meget fleksible – du kan altid ringe til os
  • Have et stort fokus på kundetilfredshed – det er alfa og omega
  • Lytte til dig og dine behov
  • Rydde op efter os selv

Drømmer du om at give dit hjem en kærlig hånd og få mere plads at boltre dig på, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er meget fleksible og er der for vores kunder på alle tidspunkter af døgnet. Vi ønsker ikke blot en høj kundetilfredshed, men også glade kunder.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning afhænger af flere parametre. Heraf spiller antal kvadratmeter en stor rolle, når vi skal vurdere opgavens omfang. Derudover kan der være forskel på prisen, alt efter om det drejer sig om et almindeligt hus, et sommerhus eller en mindre ombygning. Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig, når vi kender til opgavens type og omfang.

Har du en idé, som du ikke ved, hvordan du skal realisere, så tag en uforpligtende snak med os. Vi står klar til at lytte og komme med professionel rådgivning.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud og en god pris, så kontakt os ved Tømrerfirmaet Hvid allerede i dag. Du er også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til priser, arbejdsopgaver eller andet.

Ring i dag på telefon 28 59 93 25, eller send en e-mail til nh@tomrerhvid.dk, så hører du fra os snarest.