Udskiftning af vinduer og døre

Vinduer & døre

Ønsker du nye vinduer efter mål?

Hos Tømrerfirmaet Hvid tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre i alle former for huse og lejligheder hos private samt erhvervskunder. Vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder i og omkring Slagelse, Høng og Korsør, men kører gerne på hele Vest- og Midtsjælland.

Hvis vinduerne ikke længere er tætte, siver varmen ud. Det kan være dyrt økonomisk og skidt for indeklimaet. Er det i stedet dørene, der ikke længere fungerer optimalt, eller ønsker du blot en ny stil derhjemme – så håndterer vi også dette samt alt andet indvendigt tømrerarbejde.

Hvorfor er det en god idé at skifte vinduerne?

Udskiftning af vinduer bidrager positivt til bl.a. din indbrudssikring og varmeregning. Nye vinduer holder bedre på varmen, og du kan få vinduer efter mål i vedligeholdelsesfri materialer, der reducerer varmespild.

​Vi er leveringsdygtige inden for alle vinduesfabrikanter og kan rådgive og vejlede om de forskellige muligheder.

Klik her for at få attraktiv finansiering af dine nye VELFAC vinduer og døre

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Hvad er mulighederne for udskiftning af vinduer?

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer samt montering af disse.

​Montering og udskiftning af vinduer og døre kan føles som en stor omkostning, men det er på sigt en god investering på varmeregningen og husets værdi.

Derfor tilbyder vi i samarbejde med VELFAC og Resurs Bank, at kunder af banken kan få rentefri finansiering op til 70.000 kr. til både vinduer og døre – inkl. omkostningerne for at få dem udskiftet.

Vi er VELFAC vinduesmester, men vi monterer elementer fra alle producenter.

Ring til os for råd og vejledning

Hvad enten du har planer om at få skiftet både døre og vinduer, eller kun en af tingene – så tilbyder vi gerne at komme hjem til dig, hvor vi kan se opgaven an og tale mere om, hvilke tanker du har gjort dig.

På den måde kan vi også nemmere komme med vores råd og vejledning i forhold til, hvad der vil være mest gavnligt i dit tilfælde.

​Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, så kontakt os endelig. Vi sidder altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have og give et godt, uforpligtende tilbud på din opgave.