Loftisolering

Loft­isolering

Professionel og kvalitetssikret loftisolering

Ved at isolere loftet, kan du mindske varmetab, samt træk i din bolig. Efter en veludført loftisolering, vil du opleve både store besparelser på varmeregningen og et betydeligt bedre og mere stabilt indeklima.

Hos Tømrerfirmaet Hvid er vi eksperter i alle typer efterisolering, og hjælper gerne med blandt andet:

Processen foregår ved at vi blæser granulat op på loftet, og dermed lukker alle utætheder, hvor varmen kan slippe ud. Er din bolig kold og svær at holde opvarmet, er loftisolering et godt sted at starte.

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Læg låg på din boligs varme

Manglende loftisolering går både ud over din boligs økonomi og indeklima. Derfor kan du spare betydeligt på varmeregningen, samt øge din boligs overordnede værdi, med veludført isolering af loft. Vi har vores daglige gang i Korsør, men kører vi gerne ud og besigtiger din opgave på hele Midt- og Vestsjælland.

Det er derfor en god idé at få undersøgt din boligs loftisolering, for at finde ud af om dit hus udnytter den varme, du betaler for. Udgifterne til loftisolering vil ofte være tjent hjem over en overskuelig årrække, hvorfor det er en fantastisk investering for en bedre privatøkonomi, såvel som et lavere CO2 aftryk.

Modtag et uforpligtende tilbud fra os

Ønsker du at minimere dit varmetab, og dermed også din varmeregning? Med kvalitetsfuld loftisolering, er vi med til både at forbedre din boligs økonomi og indeklima, samt mindske dit miljømæssige aftryk på vores klode.

Få et tilbud på loftisolering, ved at kontakt os allerede i dag. Du er velkommen til at ringe på telefon 28 59 93 25, eller sende os en e-mail på nh@tomrerhvid.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage med svar på din forespørgsel. Vi ser frem til at høre fra dig!