Hulmurs­isolering

Hulmurs­isolering

Effektiv og bæredygtig hulmursisolering

Oplever du træk i dit hjem, ønsker du at spare penge på varmeregningen, eller er du på udkig efter at få forbedret indeklimaet?

I alle 3 tilfælde er hulmursisolering en ideel løsning, som kan give dig den ønskede effekt. Veludført isolering gør desuden underværker i mange ældre huse, hvor isoleringen er mangelfuld eller sunket sammen. Manglende- eller mangelfuld hulmursisolering i din bolig, medfører større varmetab, samt en forringelse af indeklimaet og øget risiko for blandt andet svamp.

Vi kan udover hulmursisolering, tilbyde professionelle isoleringsløsninger til blandt andet:

Hulmursisoleringen blæses ind gennem små huller mellem murstenene, som vi efterfølgende forsegler med frisk fugemasse, så det hverken kan ses eller mærkes at der har været et hul. Med base i Korsør, kører vi gerne ud og besigtiger din opgave på hele Midt- og Vestsjælland.

Få et tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Spar penge på varmeregningen

Effekten af hulmursisolering kan ses øjeblikkeligt på din boligs varmeforbrug og vil, alt afhængigt af din varmekildes effektivitet, typisk tjene sig hjem ganske hurtigt. Dette vil ofte medføre betydelige besparelser på fremtidige varmeregninger, da boligen bliver billigere at opvarme.

Vi bruger papiruld til isolering af hulmur, da det er et ekstremt tættende materiale, som samtidig er fremstillet på bæredygtig vis. De små fibre i materialet gør at isoleringen fordeler sig ud i alle kroge af hulmuren, og sikrer på denne måde en tæt og god isolering. Papirulden er desuden behandlet således, at det både er brand- og skadedyrshæmmende.

Få et skræddersyet tilbud på hulmursisolering

Ønsker du at mindske din varmeregning samt dit aftryk på kloden, får du med os som samarbejdspartner både en bæredygtig og kvalitetssikret løsning. Vi skræddersyer isoleringen til netop dit hjem, og udfører altid en grundig forundersøgelse af hulmurene, inden vi påbegynder vores arbejde.

Kontakt os i dag ved at ringe på telefon 28 59 93 25, eller sende os en e-mail på nh@tomrerhvid.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage med svar på din forespørgsel. Vi ser frem til at høre fra dig!